Trestima Oy

Trestima Oy on tamperelainen vuonna 2012 perustettu yksityinen metsäalan teknologiayritys.

Valmistamme ohjelmistoja, palveluja ja työkaluja erityisesti metsäteollisuuden ja metsätalouden ammattilaisten käyttöön.

Erikoisosaamistamme ovat konenäön, paikkatiedon, pilvipalveluiden ja mobiiliteknologian soveltaminen vaativiin käytännön ongelmiin ja olosuhteisiin.

null

Tarina yhtiön takana

”Paljonkohan tässäkin metsässä on puita” ajatteli Simo Kivimäki vuonna 2011 talvisella hiihtolenkillä ja kipinä metsän mittaamisesta kännykällä kuvaamalla oli saanut alkunsa. Ajatus sai kypsyä rauhassa vuoden päivät, kunnes vuonna 2012 Nokia Oyj, Kivimäen tuolloinen työnantaja, ryhtyi ajamaan alas tuotekehitystään mobiililaitevalmistajana. Kivimäki kertoi ideastaan kolleegalleen Timo Rouviselle, joka itsekin metsäonomistajana innostui asiasta ja syyskuussa 2012 Trestima Oy oli perustettu.

Viiden ensimmäisen toimintavuoden aikana alkuperäisen ajatuksen mukainen ”sähköinen relaskooppi” on muovautunut kokonaisvaltaiseksi metsätietojärjestelmäksi ja tuoteperheeksi. Tänä päivänä valtaosa Suomessa myytävästä puusta mitataan TRESTIMAlla ja järjestelmää käyttävät lukuisat asiakkaamme ympäri maailmaa.

Kommentteja asiakkailta

UPM Forestal Oriental

”UPM Forestal Oriental käyttää TRESTIMAa Uruguayssa korvaamaan perinteisen puuston inventoinnin, tehden tästä prosessista tehokkaampaa. TRESTIMA tarjoaa henkilökunnallemme tehokkaan ja objektiivisen työkalun tiedonkeruuseen ja tehostaa näin ennen hakkuita tapahtuvaa inventointia, sekä puunhankintaamme.”

Metsä Group

”Trestima on käytössä Metsä Forestin Suomen puunhankinnassa osana kentän asiantuntijoidemme omaa maastosovellusta sekä omistajajäsenillemme tarjoamaamme mobiilipalvelua. Trestima tarjoaa tehokkaan ja käyttäjien välillä yhdenmukaisen tavan kerätä tietoa tukemaan puun ostoa ja metsäsuunnittelua sekä tuottamaan monipuolista tietoa puunhankinnan suunnittelun tarpeisiin.”

Stora Enso

”Trestimaan on helppo siirtää olemassa oleva metsävaratieto tai piirtää mahdolliset hakkuukohteet Trestiman piirtotyökalulla ilmakuvan tai ortokuvan perusteellla. Em. suunnittelu helpottaa maastossa hakkuukohteiden löytämistä ja näytteiden (kuvien) kohdistamista oikeille kuvioille. Näytteiden perusteella saamme puukauppaa varten riittävällä tarkkuudella tarvittavat tiedot, kuten puumäärät puulajeittain, tukkiprosentin, poistettavien puiden keskiläpimitan ja pituuden.”

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

Trestima Oy - Simosol
Trestima Oy - Metsänhoitoyhdistys
Trestima Oy - Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus
Trestima Oy - SCA
Trestima Oy - Otso Metsäpalvelut
Trestima Oy - Metsä Group
Trestima Oy - Siberwood
Trestima Oy - UMP
Trestima Oy - Metsähallitus
Trestima Oy - Metsäntutkimuslaitos
Trestima Oy - Metsäkeskus
Trestima Oy - Storaenso
Trestima Oy - Indufor
Trestima Oy - Pöyry
Trestima Oy - Trimble
Trestima Oy - Innovation Mill
Trestima Oy - Tekes
Trestima Oy - Microsoft Partner

Avoimet työpaikat

Trestima on nopeasti kasvava IT-yritys. Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä vahvistamaan tiimiämme.

Oletpa sitten softakehityksen mestari, myynnin ja markkinoinnin spesialisti, tai vain etsimässä uutta uraa metsä-IT-sektorilta, meillä saattaa olla sinulle töitä.

Jätä siis avoin hakemus lomakkeellamme tai ota yhteyttä rekry@trestima.com.