Mittaa kantokäsittelyn onnistumista mm. juurikäävän torjunnassa ottamalla valokuvia liuoksella käsitellyistä kannoista! Sovellus kertoo kuinka hyvin liuos on levinnyt käsitellyn kannon sahauspinnalle.

Kantokäsittelyn mittaus

Suomessa metsän hakkaajan on huolehdittava hakkuiden yhteydessä juurikäävän torjunnasta riskialueilla. Yksi torjuntamenetelmistä on kantokäsittely hyväksytyllä kantokäsittelyaineella. Torjunta-aineen levitys tapahtuu automaattisesti harvesterin katkaistessa puuta. Jotta torjunta katsotaan onnistuneeksi, on kantojen katkaisupinta-alasta oltava torjunta-aineen peitossa vähintään 85%. TRESTIMA on kehittänyt yhdessä Suomen Metsäkeskuksen kanssa tuotteen, jolla kantokäsittelyn kattavuus voidaan mitata vaivattomasti, tarkasti ja objektiivisesti. Tulos on nopeasti saatavilla, sekä jaettavissa havainnollisena raporttina.

Trestima Oy - Kantokäsittelyn mittaus

TRESTIMA kantokäsittelyn mittaussovelluksella kantojen mittaus on helppoa: kantoja kuvataan suunnaten älypuhelimen kamera alaspäin. Kattavaan mittaukseen tulee kuvata vähintään 10 kantoa. Mittauksen suorittaminen kohteesta riippuen kestää tyypillisesti n. 5-10 minuuttia. Tulos on valmis muutaman minuutin sisällä viimeisestä kuvasta, ja se on nähtävissä mobiliililaitteessa sekä TRESTIMAn web-palvelussa. Mittausraportti  kuvineen on helposti jaettavissa  tuloksesta kiinnostuneille osapuolille.

Tiedustelut

Haluatko kuulla lisää tai varata henkilökohtaisen esittelywebinaarin? Soita ja kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Simo Kivimäki +358 50 3872891  


    MyyntiSimo Kivimäki