TRESTIMA®-ratkaisut metsävarojen inventointiin

TRESTIMA®-teknologia on uusi innovatiivinen tapa tehdä metsäarvioita. Metsä mitataan ottamalla älypuhelinsovelluksella kuvia tasaisesti ympäri mittavaa metsäaluetta ja konenäkö laskee puustotunnukset valokuvista minuuteissa. Metsänmittausjärjestelmä tunnistaa automaattisesti puulajit ja laskee metsikön puulajikohtaiset perustunnukset, kuten pohjapinta-alan, runkoluvun, keskiläpimitan, keskipituuden ja tilavuuden.

TRESTIMA®-järjestelmä tuo metsänmittaukseen tarkkuutta, nopeutta, joustavuutta ja objektiivisuutta. Voit tallentaa metsästä GPS-sijainnin kanssa monipuolisesti erilaista tietoa ja tarkastella syötettyjä ja mitattuja tietoja tietokoneella tai älypuhelinsovelluksella.

Kenelle?

Metsäsuunnittelijalle

Kerää puustotietoa valokuvaamalla tai syöttämällä kätevään sovellukseemme.

Puunostajalle

Mittaa leimikon puusto nopeasti ja tehokkaasti paikan päällä tehtävää tarjousta varten.

Kiinteistönvälittäjälle

Laadi yksityiskohtainen arvio tilan arvosta ja jaa raportti kätevästi linkkinä eteenpäin.

Viranomaisille

Tallenna GPS-paikkatietoon sidottua tietoa maastosta ja määritä puuston määrä.

Pinomittaajalle

Mittaa kuitu- ja tukkipuupinoja nopeasti ja tarkasti TRESTIMA® Stack -sovelluksella.

Metsänomistajalle

Määritä metsän arvo ja puuston määrä TRESTIMA®-sovelluksella www.metsanmyynti.fi-sivulla.

TRESTIMA®-mittaus on helppoa

Lähde kävelylle metsään ja tee samalla tarkka puustoarvio metsävaroista ottamalla valokuvia älypuhelinsovelluksella. Jos olet ladannut kuvioaineistot palveluumme valmiiksi, sinun ei tarvitse muuta kuin seurata sijaintiasi älypuhelimen näytöltä ja ottaa valokuvia tasaisesti matkan varrelta.

 

Mittaus on vaivatonta, tehokasta, objektiivista ja jopa hauskaa! Yhden metsähehtaarin mittaukseen kuluu keskimäärin vain 5 minuuttia.

Trestima Oy

Trestima Oy on vuonna 2012 perustettu yksityinen metsäalan ohjelmistoyritys. Me sovellamme paikkatietoa, konenäköteknologiaa ja mobiiliteknologiaa tuodaksemme metsäalan ammattilaisille ja metsänomistajille tehokkuutta, helppoutta ja tarkkuutta erilaisiin mittaustarpeisiin.

Asiakkailtamme

TRESTIMA®-metsänmittausjärjestelmä on käytössä ympäri maailmaa ja siihen luottavat jo kymmenet yritykset pienistä mikroyrityksistä suuriin konserneihin.

Metsä Group

”Trestima on käytössä Metsä Forestin Suomen puunhankinnassa osana kentän asiantuntijoidemme omaa maastosovellusta sekä omistajajäsenillemme tarjoamaamme mobiilipalvelua. Trestima tarjoaa tehokkaan ja käyttäjien välillä yhdenmukaisen tavan kerätä tietoa tukemaan puun ostoa ja metsäsuunnittelua sekä tuottamaan monipuolista tietoa puunhankinnan suunnittelun tarpeisiin.”

Stora Enso

”Trestimaan on helppo siirtää olemassa oleva metsävaratieto tai piirtää mahdolliset hakkuukohteet Trestiman piirtotyökalulla ilmakuvan tai ortokuvan perusteellla. Em. suunnittelu helpottaa maastossa hakkuukohteiden löytämistä ja näytteiden (kuvien) kohdistamista oikeille kuvioille. Näytteiden perusteella saamme puukauppaa varten riittävällä tarkkuudella tarvittavat tiedot, kuten puumäärät puulajeittain, tukkiprosentin, poistettavien puiden keskiläpimitan ja pituuden.”